Om gartneriet

Om Løvel Gartneri

Løvel Gartneri blev bygget i 1971 og har været drevet af 2 forskellige gartneri som produktionsgartneri med engros salg for øje.

Jeg overtog gartneriet efter Henning Hansen 1. maj 2021 og driver stadig gartneriet som produktionsgartneri med husløg. Jeg har også åbnet for salg til private. Jeg synes at det er en stor oplevelse at se et gartneri i drift og jeg vil gerne åbne op for et lille stykke produktions-Danmark. Jeg holder også meget af butikslivet og mødet med kunder. Vi tilstræber, at levere en god service og en høj kvalitet.

Jeg driver gartneriet med hjælp fra lokale, dygtige og engagerede medarbejdere i alle aldre. Henning Hansen kommer stadig forbi og hjælper mig.

Vi har et sortiment af sæsonens blomster, udvalgte stauder og græsser. Vi laver dem ikke selv men finder de bedste gartnere i Danmark. Vi gør os umage med at passe vores blomster og planter så vi sender friske, gode og sunde varer afsted herfra.

Løvel Gartneri har specialiseret sig i Husløg – både Sempervivum og enkelte echeveriaer – og vi har dem i mange farver og størrelser. Vi er hele tiden på udkig efter nye varianter og ligger du inde med en farve vi ikke har, så kig endelig forbi. Måske skal vi bytte??

Bæredygtighed

  • Vores udvalg af stauder er så vidt muligt både gode for insekter og hjemmehørende.
  • Vi bruger kun plantepotter, der er lavet af genbrugsplast.
  • Vi luger alle planter med hånd. Både for at undgå at anvende usunde midler til planterne og for holde øje med, at alle har det godt.
  • Du kan tilplante dine egne krukker her på gartneriet – blot du køber planterne her.
  • Vores drivhus er koldt og derfor kun opvarmet over frysepunktet. 1. april slukker vi for varmen.